Uw ambitie en motivatie staan centraal

Gedurende het intakegesprek bij ons krijgt u als sollicitant de gelegenheid om uw wensen en ambities te bespreken met een ervaren consultant. Onze consultant heeft ruime ervaring in de rol van intermediair. U kunt gebruik maken van diverse faciliteiten om uw ambities richting te geven. U kunt hierbij denken aan het afnemen van een persoonlijkheidstest waarmee u uw belangrijkste kwaliteiten en verbeterpunten in beeld krijgt.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat u ons inzet als sollicitatiecoach. Wij kunnen u door rollenspelen en training adviseren over uw performance tijdens het sollicitatiegesprek. Deze gedegen aanpak vergroot de kans op succes en biedt u daarmee de optimale mogelijkheid om extra vaart te geven aan uw carrière.

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor een carrière wisseling. Op basis van uw wensen adviseren wij u bij het bepalen van de beste keuze. Welke weg u ook kiest, bij ons staan uw ambitie en uw motivatie centraal.

U kunt ook een open sollicitatie naar ons sturen. Na ontvangst nemen wij binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden
te bespreken.