The Blue Chips Executive Recruitment.

Wij zijn een zelfstandige, onafhankelijke organisatie met bijna 40 jaar ervaring in werving & selectie en HR. Wij zijn (inter)nationaal actief voor zowel vaste als interim aanstellingen voor posities in de sectoren techniek, industrie, health, security en transport & logistiek.

Ons team kenmerkt zich door persoonlijke toewijding en kennis van de branche. Voor ons is elke opdracht uniek. Wij focussen op de fit van de kandidaat met de opdrachtgever. Daarom hechten wij eraan de cultuur en structuur van uw organisatie te kennen. Hiermee staat of valt het succes van een werving en selectie traject op korte en lange termijn. Door onze resultaatgerichte en transparante werkwijze maakt u binnen de afgesproken termijn kennis met de juiste kandidaat of werkgever.

Omdat we zelf uit de techniek en logistiek komen, kennen we de markt.

Professionals die zelf toe zijn aan een nieuwe werkomgeving op executive-niveau matchen wij met dezelfde toewijding met topposities.

The Blue Chips richt zich op de volgende vakgebieden:  

  • Algemeen management en directie
  • Hoger Technisch Personeel
  • Transport & Logistiek
  • Maintenance & Service
  • Interim Management

Voor opdrachtgevers verzorgt The Blue Chips het gehele traject van werving, selectie en introductie van uw nieuwe medewerker(s).

Voor startende en ervaren hoger opgeleide technici verzorgt The Blue Chips de begeleiding naar een (nieuwe) job.